WEBDESIGN
FireShot Capture 151   Home   Complex   webtest.dekkeridee.nl
FireShot Capture 154   Cameratoezicht   Complex   webtest.dekkeridee.nl

Opdrachtgever: Complex E-Techniek
Opdracht: Webdesign

Het ontwerp en de bouw van de 2 websites voor Complex E-techniek, een installatiebedrijf gespecialiseerd in Elektrotechniek, Beveiliging, ICT & Telecom en Klimaatoplossingen was een uitdaging waar we vol enthousiasme aan hebben gewerkt! Met een overvloed aan technische informatie wilden we de content helder en overzichtelijk presenteren. We hebben een gestructureerde navigatie en duidelijke secties geïmplementeerd om bezoekers gemakkelijk door de verschillende diensten te leiden.

We hebben de nodige aandacht besteed aan de diverse technische aspecten, zoals responsiviteit en snelheid, om een vlotte gebruikerservaring te garanderen, ongeacht het apparaat waar je de site op bezoekt. Kortom, deze website weerspiegelt nu de expertise van het bedrijf en maakt het voor bezoekers eenvoudig om de benodigde informatie te vinden.

ORL5731

Omschrijving

Naast de 2 websites hebben wij ook diverse andere mooie opdrachten mogen uitvoeren. Het bedrijfspand kreeg een volledige make-over volgens ons ontwerp. Hierbij hebben we veel aandacht besteed aan de kleurenpaletten en de diverse visuals  / signing. Advertenties in reclamemasten langs de A12 bij Den Haag. Ook alle drukwerkitems met gedetailleerde technische informatie om de activiteiten op een visueel aantrekkelijke wijze te presenteren zijn door ons vormgegeven. Deze gecombineerde inspanningen hebben gezorgd voor een overtuigende branding, zowel in fysieke vorm als op papier, waarbij de technische expertise van het complex in het middelpunt staat en klanten worden aangetrokken met een aantrekkelijke presentatie.

MacBook Pro Workspace Werken Bij

Bekijk andere projecten