Dakterras restyling
IMG 6278 B
IMG 6738 2

Opdrachtgever: MVGM
Locatie: House of Arnhem, Arnhem
Opdracht: dakterras voor gezamenlijk gebruik bewoners
Onze werkzaamheden: design en uitvoering

IMG 6254

Omschrijving

Het gebouw is bedacht om een betaalbare en hoogwaardige woonbeleving te creëren, ondanks dat je kleiner woont. Zo creëren we een plek waar mensen niet alleen naast elkaar wonen, maar waar ruimte is om elkaar te ontmoeten, om samen te ondernemen of elkaar te helpen. Waar je  in de lobby nog even wat werk afmaakt, je vrienden uitnodigt of samen een borrel organiseert. Een nieuwe vorm van wonen waar je alles voor jezelf hebt maar ook extra ruimten en functies kunt delen, dit bespaart jou kosten maar zorgt ook voor een totaal andere woonervaring.
Dit is hoe het complex in de markt is gezet. Na realisatie en bewoning bleef er nog 1 wens over; de aankleding van het dakterras. DEKKERIDEE heeft daar een aantal ideeën voor op papier gezet en het gekozen ontwerp ook gerealiseerd.

Het was op grote hoogte maar de bomen groeiden niet tot in de hemel. Met een strak budget zijn we aan de slag gegaan om met zoveel mogelijk bomen, groen en hout een sfeervol en duurzaam terras te bouwen. De jonge bewoners zijn enthousiast en zitten bij een zonnetje al snel op een van de heerlijke banken of aan de picknicktafels. 

IMG 6303

Bekijk andere projecten